Hur många vävstolar behöver man?

Ja, egentligen skulle det säkert räcka bra med en om man är riktigt petig, två har jag tillräckligt plats för att använda samtidigt.

Så varför hämtar jag då en fjärde, som jag inte ens har plats för egentligen?

Sanningen är väl den att jag inte ville se den möta sitt öde som kaffeved, eller bara som landfyllnad nånstans, för hade inte jag tagit hand om den skulle nog risken varit stor att den hamnade på tippen. Och det hade ju varit synd, hon ser ut att vara en fräsch äldre dam så den borde ha många års tjänst kvar i livet.

Ska se om jag kan lyckas montera ihop den bara för att kolla att allt är med imorgon, den var nermonterad när jag hämtade den, sen får den nog tyvärr bo i förrådet ett tag tills jag löser platsfrågan.

Inser att vi nog borde haft ett större boende, gärna nån mindre gård där jag kan inreda vävstuga på riktigt, men det är än så länge bara en dröm. Men vi kommer kanske dit en dag.

E-post adressen kommer inte publiceras. Namn och e-post måste fyllas i

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.