Integritetspolicy

Vilka är vi

Webbsidans adress är: https://annasvavrum.com.
Jag som ligger bakom sidan heter Anna, och detta är min personliga blogg där jag visar upp vad som händer i mina vävstolar.

Vilken personlig data samlar vi in, och varför gör vi det

Kommentarer

När besökare lämnar en kommentar på sidan samlar vi in den data som syns i kommentars formuläret, tillsammans med IP adress och webbläsarens användar agent, detta görs för att förhindra så kallade skräp kommentarer (spam) och lättare urskilja dessa.

En anonymiserad sträng som skapas utifrån din epostadress (så kallad hash), kan komma att sändas till Gravatar tjänsten för att se om du använder den. Gravatars sekretesspolicy kan hittas här: https://automattic.com/privacy/. När din kommentar blivit godkänd kommer din profilbild bli synlig för alla tillsammans med din kommentar.

Kontakt formulär

Om du lämnar ett meddelande via kontaktformuläret på denna sida kommer det att sparas i tre månader efter att ärendet kan anses avslutat av båda parter.

Informationen som lämnas i meddelandet, inklusive namn och epost, kommer inte användas till annat än att besvara den eller de frågor som ställts. Ingen information från kontaktformuläret kommer användas för marknadsföring.

Kakor (cookies)

Om du lämnar en kommentar på sidan kan du välja att spara ditt namn, din epost och webbsida i kakor. Detta är för att göra det enkelt för dig så du inte behöver fylla i allt nästa gång du vill lämna en kommentar på något. Dessa kakor har en livslängd på ett år.

Inbäddat innehåll från andra sidor

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Statistik

Denna sida samlar statistik om hur många besökare som sidan och dess artiklar har samt från vilket land besöken kommer ifrån. Vi samlar inte in och sparar någon information som kan identifiera dig och vart du befinner dig. Denna sida sparar ej heller information om vilka delar av bloggen du besökt, detta gäller även om du är inloggad med ett wordpress.com konto, ingen information om ditt konto kommer sparas.

Automattic som är de som tillhandahåller tjänsten för statistik via Jetpack kommer däremot lagra information om IP och wordpress.com användarnamn (om tillgängligt) i 28 dagar i syfte att kunna tillhandahålla den anonymiserade informationen till denna sida.

Hur länge behåller vi dina data

Om du lämnar en kommentar, kommer kommentaren och dess metadata sparas i obegränsad tid. Detta så vi kan känna igen och automatisk godkänna eventuella uppföljande kommentarer istället för att lägga dom i kö för moderering.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Var skickar vi dina data

Kommentarer från besökare kan komma att kontrolleras via en automatisk detekteringstjänst för skräppost.

Denna sida använder Akismet anti spam tjänst för att minska skräppost. Informationen som samlas in när du lämnar en kommentar inkluderar IP adressen, användaragenten, hänvisare och sidans URL, samt information som lämnas direkt av kommentarens författare såsom namn, epost adress och kommentaren ifråga.

Läs mer om hur din kommentardata bearbetas hos Akismet: https://akismet.com/privacy/

Comments are closed.