Tre veckor utan måsten

Då har man semester, klockade ut sista passet igår eftermiddag. Tre veckors ledighet väntar.

Båtliv

Min förhoppning är att det ska bli några sköna, och lata, dagar på sjön. Båten, en Gullringen Kabin från 70-talet, åkte i vattnet förra helgen och den startade snällt, så förutsättningarna finns i alla fall. Fast, troligen kommer jag inte kunna sitta och bara göra ingenting, så lite pyssel av olika slag kan det bli. Det går utmärkt att riva trasor sittandes på en brygga i solskenet.

Har ett gäng böcker jag samlat på hög de senaste månaderna, några borde kunna bli lästa under semestern.

Lite synd att bordsvävstolen är lite för stor för att vara praktisk att ta med ut på båten, men lurar på att skaffa en bandgrind och lära mig väva band. Förr eller senare kommer jag behöva band till det jag väver, och då är det ju roligare med handvävda band till de handvävda alstren.

Ska man eller ska man inte

En annan fundering jag har är om jag ska anmäla mig till trasmattans dag som är i slutet av Juli på Gammelgården i Borlänge.

Har kanske inte många färdiga att säljas just nu, men kan ju alltid visa upp det jag har. Har en matta som jag funderar på att rent av anmäla till omröstningen av den vackraste trasmattan.

Jag känner mig rätt nöjd med den i alla fall. Fast jag vet att konkurrensen kommer vara hård, såg ju alla fina mattor som var med förra året.

Har några dagar till på mig att fundera.

 

E-post adressen kommer inte publiceras. Namn och e-post måste fyllas i


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.